TE HUUR VRIJSTAAND BEDRIJFSPAND

7.000 m² logistieke bedrijfsruimte met kantoor

Waalwijk

Waalwijk DC II

Unieke kans om u te vestigen op een toplocatie! Zeer zelden komt een volledig nieuw en geheel vrijstaand object op eigen terrein van dit formaat beschikbaar. De bouw is reeds gestart waardoor u al vanaf medio Q1 2022 kunt profiteren van de vele voordelen van deze nieuwe, hoogwaardige en bovenal zeer strategisch gelegen bedrijfsruimte.
.
.

Hotspot no1

De locatie

Dé ideale uitvalsbasis voor uw regionale en/ of landelijke logistieke en e-commerce fulfilment activiteiten. Naast de omvangrijke afzetmarkt door de centrale ligging in Brabant - en nabijheid van steden als Tilburg, Den Bosch en Breda - is bedrijventerrein Haven ook dé vestigingslocatie voor landelijke distributieactiviteiten door de uitstekende transportmogelijkheden via zowel weg als water. Niet voor niets gingen bedrijven als bol.com en diverse logistiek dienstverleners u voor!

Meer informatie

Inpakken en verhuizen

Het gebouw

Op een eigen en afgesloten terrein van ca. 1 hectare realiseren wij een modern DC met kantoor met een totale omvang van circa 7.040 m². Het hart van het gebouw betreft een bedrijfsruimte van 5.715 m² met een vrije hoogte van 12,2 m1. In combinatie met een vloerbelasting van 5.000 kg/ m² faciliteert het DC in optimaal ruimte gebruik als ook alle denkbare opslag-, productie- en logistieke activiteiten. Aangrenzend ligt de flexibel te gebruiken mezzanine van circa 750 m², onder andere geschikt voor licht gewicht opslag, value added services of wellicht uitbreiding van het kantooroppervlak. Het gebouw voorziet verder in 566 m² aan kantoorruimte welke zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en uitzicht bieden over het kanaal. Parkeren tot maximaal 69 personenauto’s is mogelijk op eigen terrein.

Benieuwd of uw logistieke operatie past? Wij helpen u graag verder en bespreken graag eventuele maatwerkoplossingen.

Meer informatie

Specificaties en prijzen

Waalwijk DC II is ontworpen volgens de laatste specificaties in logistiek en bedrijfsmatig vastgoed, onder meer de vrije hoogte en vloerbelasting voldoen aan de laatste normen waardoor u profiteert van zo efficiënt mogelijk ruimtegebruik. Onderstaande punten behoren tot het standaard opleveringsniveau. Verbeteringen en/ of aanpassingen zijn in overleg bespreekbaar.

Prijzen
Voor DC Waalwijk II gelden de onderstaande huuruitgangspunten bij een tienjarige huurovereenkomst en aansluitende verlengingsperioden van 5 jaar. Wij stellen echter graag een huurvoorstel op maat voor u op, neemt u hiervoor gerust contact met ons op.

Warehouse € 57,50 per m² per jaar.
Mezzanine € 30,00 per m² per jaar.
Kantoorruimte € 125,00 per m² per jaar.
Parkeerplaatsen € 250,00 per parkeerplaats per jaar.
Alle huurprijzen zijn exclusief btw.

Meer informatie